Coco Leonardo/Graniet 140 cm rond dining tuinset 7-delig | 7434239691686

Coco Leonardo/Graniet 140 cm rond dining tuinset 7-delig
Ronde tuintafels zijn enorm populair en wij snappen dat wel! Naast dat het een trend is, zorgt een ronde tuintafel ook voor veel gezelligheid doordat je met iedereen aan tafel contact hebt. Dat maakt de Coco Leonardo/Graniet dining tuinset ideaal voor etentjes en borrels met vrienden en familie. De Coco Leonardo heeft een fantastisch design met een retro look en een uitstekend zitcomfort. Deze unieke tuinstoel sluit prachtig aan bij de robuuste granieten tuintafel van het merk Garden Collections. De tuintafel heeft een doorsnede van 140 cm en biedt plaats aan 6 personen. Wil je deze tuinset in het echt bekijken of liever zelf je tuinset samenstellen? Kom langs in één van onze megastores of neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!
De Coco Leonardo/Graniet 140 cm rond dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black
* 1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel 140 cm rond Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel
De Coco Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de Leonardo dining tuinstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling. Samen met de Garden Collections Granieten dining tuintafel 140 cm rond vormt de Coco Leonardo dining tuinstoel off black een onderhoudsvrij en tijdloos tuinset.
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 140 cm 
De tuintafel van graniet is een van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tafel is geschikt voor 4-6 personen en vormt een mooi geheel met de Coco Leonardo dining tuinstoel off black. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er nauwelijks iets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten buitentafel staat de tafel ook altijd stevig. De tafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert in je gezicht. Daarnaast is de dining tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de eettafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Een extra bescherming waardoor je nog langer van je mooie tuinset kan genieten!

EAN: 7434239691686

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo