Orion – terrasoverkapping – wall – 360 x 530 cm – antraciet | 8720938190773

De Orion terrasoverkapping Wall mounted – 360 x 530 cm – Antraciet
De Orion overkapping is een stijlvolle en praktische oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun buitenruimte te beschermen tegen de zon, regen of sneeuw. Hiermee verleng je je buitenseizoen en zit je altijd comfortabel in eigen tuin. De Orion overkapping biedt een overdekte ruimte van 19 m² waar u kunt genieten van het buitenleven in alle seizoenen. Daarnaast is deze pergola perfect geschikt als overkapping voor een loungeset, zwembad of spa. De overkapping kan ook dienen als carport voor een motor of auto. 
Hoogwaardige materialen 
Bij Orion overkapping 360 x 530 is enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Zowel het frame als de lamellen zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is ideaal voor buiten, roest niet en is bestand tegen weersinvloeden en UV-straling. Daarnaast beschikt deze overkapping over extra dikke poten van 116 x 116 mm. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Alle schroeven zijn volledig RVS. Door de keuze voor deze hoogwaardige materialen is deze pergola zonder problemen het gehele jaar door te gebruiken. En dat voor jaren lang!
Wat maakt deze overkapping uniek?
De Orion overkapping onderscheidt zich niet alleen in materiaal keuze maar vooral in het unieke ontwerp. Over alles is nagedacht bij deze overkapping. Uiteraard is de overkapping gemakkelijk te monteren en 100% waterdicht wanneer de lamellen gesloten zijn. Onderstaande eigenschappen maken deze Terrasoverkapping uniek:
* Alle schroeven worden vanaf de binnenkant gemonteerd en afgedekt met kapjes. Hierdoor zie je geen schroeven aan de buitenkant.
* De richting van de waterafvoer kan onderaan de poot zelf worden geregeld door een opening in de afdekking van de poot. Hierdoor voorkom je dat je terras onder water komt te staan.
* De lamellen blijven ten alle tijden volledig achter de ligger. Hierdoor zijn deze uit het zicht, ook als de lamellen open staan.
* De lamellen kunnen kantelen tot 135 graden. Hierdoor zorg je ervoor dat op elk moment van de dag de gewenste hoeveelheid zonlicht binnenkomt.
* Alle onderdelen zijn voorzien van een plakfolie. Deze beschermt de onderdelen tijdens transport en het monteren van de overkapping. Deze plakfolie is na monteren gemakkelijk te verwijderen.
Accessoires voor de Orion overkapping
Je Orion overkapping uitbreiden met accessoires? Dat kan! Met het Pull Down Zijscherm of het Louvre Shutter paneel zit je heerlijk in de schaduw en beschut tegen de wind. Daarnaast zorgen deze accessoires ook voor meer privacy. Door het unieke ontwerp bevestig je het zijscherm en het paneel volledig geïntegreerd in jouw pergola.
Montage van de overkapping
De Orion overkapping 360 x 530 cm is eenvoudig te monteren. Er is in de uitgebreide handleiding een stappenplan te vinden voor de montage van de overkapping. Belangrijk is dat de terrasoverkapping waterpas en op een harde ondergrond geplaatst wordt. Dit kan het beste op poeren of een zware terrastegels. De poer moet een minimale oppervlakte hebben van 22 x 22 cm. Daarnaast moet deze ook een vlakke bovenkant hebben. De overkapping wordt geleverd met expansiebouten om de overkapping te bevestigen aan de grond. 
Heeft u meer vragen over de montage en/of de overkapping zelf? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. 
Laten monteren van de overkapping
Wil je jouw Orion overkapping laten installeren? Dat is mogelijk! We beschikken over gekwalificeerde monteurs om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en betrouwbaar verloopt. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, kun je contact opnemen met onze klantenservice om de installatie van jouw Orion overkapping in te plannen en informeren naar de kosten.

EAN: 8720938190773

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo