vidaXL Tuinhoekbank met kussens 73x73x78 cm geïmpregneerd grenenhout | 8721012448704

Deze houten tuinbank met kussens is een fantastische aanvulling op je tuin of terras en is perfect om gezellig met je familie of vrienden te kletsen of van het weer te genieten.

* Geïmpregneerd grenenhout: massief grenenhout is een prachtig, natuurlijk materiaal. Grenenhout heeft rechte nerven en de noesten geven het een kenmerkende, rustieke uitstraling. Impregneren is een conserveringsproces dat wordt uitgevoerd met behulp van autoclaven.De drukbehandeling verhoogt de weerstand tegen rotting en water.
* Comfortabele zitervaring: de rugleuning en de kussens zorgen ervoor dat de tuinbank zeer comfortabel is om op te zitten.
* Gelat ontwerp: het lattenontwerp van de tuinbank voorkomt waterophoping, waardoor de zitting droog blijft en rotting wordt voorkomen.
* Modulair ontwerp: deze bank heeft een modulair ontwerp, waardoor hij volledig flexibel is en eenvoudig aan elke omgeving kan worden aangepast. Je kan hem combineren met andere modulaire segmenten, verkrijgbaar in het dropdownmenu, om je eigen persoonlijke loungeset samen te stellen!
Goed om te weten:
* Om de levensduur van je tuinmeubelen te verlengen, raden wij je aan om de meubelen met een waterbestendige hoes af te dekken.
* Tuinbank:
* Materiaal: vacuüm geïmpregneerd grenenhout
* Afmetingen hoekbank: 73 x 73 x 78 cm (B x D x H)
* Afmetingen zitting: 63,5 x 63,5 cm (B x D)
* Dikte zitkussen: 12 cm
* Dikte rugkussen: 12 cm
* Hoogte rugleuning: 40,5 cm
* Draagvermogen: 130 kg
* Kussen:
* Kleur: grijs
* Afmetingen zitkussen: 60 x 60 x 12 cm (L x B x D)
* Afmetingen rugkussen: 60 x 32 x 12 cm (L x B x D)
* Materiaal hoes: polyester
* Materiaal vulling: polyester
* Montage vereist: ja
*
* Levering bevat:
* 1 x tuinbank
* 1 x zitkussen
* 2 x rugkussen

EAN: 8721012448704

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo