VDG Montana/Mindo aluminium loungeset | 7435143837856

Montana/Mindo loungeset antraciet
Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele loungeset? Dan is de Montana/Lago loungeset echt iets voor jou. De Montana/Lago loungeset antraciet heeft een comfortabele zit en wordt geleverd met dikke loungekussens. De loungeset bestaat uit 1 linkse bank, 1 rechtse bank, 1 hoekelement, 1 middenelement en 1 setje van 2 ronde loungetafeltjes. Voor een nog sfeervollere uitstraling kun je er ook voor kiezen om de loungeset te combineren met een buitenkleed. 
Eigenschappen Montana loungeset
De Montana loungeset is vervaardigd uit aluminium. Dit materiaal is bestand tegen diverse weersinvloeden en gaat jarenlang mee. Voordeel van aluminium is dat het niet kan verroesten, licht in gewicht is en weinig onderhoud nodig heeft. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. De Montana loungeset wordt standaard geleverd met zit- en rugkussens. Houdt er rekening mee dat de kussens niet waterbestendig zijn. Bij geen gebruik adviseren wij dan ook om deze op te bergen op een droge en geventileerde plek. Mocht je geen plek meer hebben in de schuur dan is een opbergbox een handig alternatief.
Eigenschappen Mindo tafeltjes
De Mindo loungetafeltjes hebben een stevig frame van aluminium en een tafelblad van teak hout. Beide materialen zijn perfect geschikt voor buitengebruik. Houdt er wel rekening mee dat teak hout na verloop van tijd gaat vergrijzen. Ook kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en geeft nog meer charme aan het hout. Voor extra bescherming adviseren wij om de tafeltjes te behandelen met een teak shield. Hiermee maak je het hout water- en vuilafstotend. 
Deze 6-delige loungeset bestaat uit:
1x Linkse bank
1x Rechtse bank
1x Hoekelement
1x Middenelement
1x Ronde tafel 80 cm.
1x Ronde tafel 60 cm.
.

EAN: 7435143837856

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo