VDG Liberty Sunbrella loungeset – Sooty – 6-delig | 7423456871896

Liberty Sunbrella loungeset – Sooty – 6-delig
Op zoek naar een loungeset met all weather stof? Dan is de Liberty Sunbrella loungeset de perfecte keuze voor jou! Even gezellig borrelen met vrienden of languit relaxen na een drukke werkdag? Het kan allemaal met de Liberty Sunbrella loungeset. Deze royale loungeset is bekleed met een speciale all weather stof (Sunbrella). Dankzij deze stof kan de Liberty all weather loungeset het hele jaar door buiten blijven staan. Geen gesleep meer met kussens! Die zijn er namelijk niet meer. Bij de Liberty loungeset bestaan de lounge elementen uit één geheel. Ervaar het ultieme lounge gevoel in deze stijlvolle loungeset van speciaal buitenstof. 
Materialen Sunbrella loungeset
Het inwendige frame van de Liberty loungeset is gemaakt van stevig aluminium. Voordeel van aluminium is dat het niet kan verroesten en daardoor een hele lange levensduur heeft. De poten van de loungeset zijn afgewerkt met een beschermende coating waardoor deze kras- en stootvast zijn. De Liberty all weather loungeset is bekleed met Sunbrella. Deze weerbestendige stof kan het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is Sunbrella extreem kleurvast en voelt het comfortabel aan. Wanneer er geknoeid is met drinken of etenswaren is dit eenvoudig schoon te maken.
Waar bestaat de all weather loungeset uit?
De Liberty Sunbrella loungeset bestaat uit allemaal losse elementen. Bij dit model zijn dat 3 hoekelementen, 2 middenelementen en 1 hocker. Deze hocker kan gebruikt worden als tafel, voetenbankje of extra zitplek. Variaties genoeg! De decoratie artikelen op de afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

EAN: 7423456871896

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo