VDG Casablanca/Jersey Deluxe verstelbare stoel loungeset – 5-delig | 6090314294282

Casablanca/Jersey Deluxe verstelbare stoel loungeset – 5-delig
Ben jij op zoek naar een volledig verstelbare loungeset voor 4 personen? Dan heb je de juiste loungeset gevonden! Deze loungeset bevat 4 Casablanca relaxstoelen met verstelbare rugleuning en voetensteunen. Daarbij wordt ook de verstelbare loungetafel Jersey Deluxe geleverd. Deze tuintafel heeft een maximale hoogte van 75 cm. En een minimale hoogte van 49 cm. Je kunt er daardoor alle kanten mee op. Na het loungen stel je de tafels en stoelen gemakkelijk in op diner stand, zodat iedereen overal goed bij kan. Het beste van beide werelden! Zie jij jezelf al lekker languit liggen? 
Eigenschappen Casablanca verstelbare loungestoel
Het frame van de Casablanca verstelbare loungestoelen bestaat uit aluminium. Aluminium is gekozen omdat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvrij is. Het kunststof wicker is om het aluminium frame heen gevlochten. Het gebruikte wicker noemen ze ook wel 2-ply wicker. Aan de rechterzijde van de stoel tref je de knop en hendel voor het verstellen van de rugleuning en voetensteun. Het bijzondere aan deze stoel is dat de voetensteun en rugleuning afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn! Voor iedereen is er altijd een ideale houding te vinden. De loungeset wordt standaard geleverd met zit- en rugkussens van de verstelbare relaxstoelen. Voor een lange levensduur adviseren wij om de kussens op te bergen op een droge en geventileerde plek, bijvoorbeeld in een opbergbox. 
Eigenschappen Jersey up & down tuintafel
De Jersey Deluxe tuintafel heeft ook een aluminium frame. Dit frame is behandeld met een beschermende poedercoating. Hierdoor wordt het onderstel kras- en stootvast. Aluminium heeft vele voordelen, het is licht van gewicht en kan niet verroesten. Daardoor is het een geschikte keus voor jouw tuintafel! Als tafelblad is er gekozen voor keramiek. Keramiek is een harde steensoort en een lange levensduur heeft. Net als het frame heeft ook het tafelblad weinig onderhoud nodig. Af en toe schoonmaken met een nat doekje volstaat. De tafelpoten hebben een afwerking in keramiek, zodat deze dezelfde uitstraling hebben als het tafelblad. 
Deze 5-delige loungeset bestaat uit:
4x Verstelbare loungestoel Casablanca
1x Verstelbare loungetafel Jersey Deluxe
Wordt geleverd exclusief decoratie en sierkussens. Loungekussens zijn wel inbegrepen.
.

EAN: 6090314294282

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo