Suns Stockholm loungeset – White/teak – Soft grey | 7435113888888

Suns Stockholm loungeset wit
Deze witte loungeset Stockholm van Suns heeft een moderne en rustige uitstraling. Door zijn unieke design is de Stockholm een echte blikvanger op je terras. Dit komt uiteraard door het totaal plaatje maar zeker ook door het unieke onderstel van de set. Deze zorgt ervoor dat het net lijkt alsof de Stockholm loungeset zweeft. Dit geeft dan ook direct een erg ruimtelijk uitstraling op je terras. De Stockholm loungebank is de bank waar je direct op wilt relaxen. Dit kan met minstens 6 personen.
Materialen van de Stockholm loungeset
Het onderstel van de Suns Stockholm loungeset is gemaakt van aluminium. Dit frame is wit gecoated. Voor aluminium is bewust gekozen. Dit materiaal is namelijk erg stevig, onderhoudsvriendelijk en het grote voordeel is dat het materiaal niet kan gaan roesten zoals bijvoorbeeld ijzer. Op de uiteinden van de Stockholm loungeset zijn teakhouten bladen gemaakt. Om de orginele kleur te behouden kunt u het hout behandelen met teak protector.¬†Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. De blad zorgen ervoor dat de loungeset een natuurlijke uitstraling heeft. Ook zijn deze “”tafeltjes”” ideaal om je hapje of drankje op te plaatsen.
Relaxen in de Stockholm loungeset wit
Door de dikke en stevige loungekussens kun je heerlijk relaxen in de Suns Stockholm loungeset. Om de vulling van de loungekussens is een buitenhoes gemaakt in de kleur “”soft grey””. Dit staat mooi in contrast met het hout en het witte frame. De kussens zijn behandeld met een water- en vuilafstotende coating zodat ze tegen een spat regen kunnen. De kussenhoezen zijn ook voorzien van een ritssluiting zodat je ze ook kunt wassen. Kortom de ideale loungeset met uniek design is de Suns Stockholm loungeset matt white.
De Suns Stockholm loungeset wit bestaat uit:
1x 3-Zitsbank wit/teak incl. Kussens
1x 3-Zitsbank met hoek wit/teak incl. Kussens
1x Loungetafel 140×80 cm. Wit/teak
De loungeset wordt geleverd inclusief bijhorende loungekussens maar exclusief decoratie en overzettafel.
.

EAN: 7435113888888

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo