Sens-Line – Aberdeen Teak hout – Uitschuifbare tuintafel – 200/260cm – Bruin | 8720289830939

Kom je ook altijd tafelruimte tekort als er meer mensen over de vloer komen? Met deze uitschuifbare tafel Aberdeen van het merk SenS-line los je dit op. Deze tafel (200 cm) kun je maar liefst 60 cm langer maken. De Aberdeen tuintafel heeft een framewerk van aluminiun en een tafelblad gemaakt van gereycled Teak hout. 
Laat je tuin of balkon stralen met de tuinmeubels van SenS-Line. Het is weer tijd om massaal van de buitenlucht te genieten. En wat is nou een betere plek om dit te doen dan in je eigen tuin. Breng stijl en comfort naar je buitenruimte met onze onweerstaanbare collectie tuinmeubels. Of je nu kiest voor een gezellige loungeset, een picknicktafel voor kinderen of een elegant bistrosetje, wij hebben alles om van je tuin een plek te maken waar ontspanning en plezier hand in hand gaan.
Onderhoud:
Teakhout is een tropische hardhoutsoort die van nature olie bevat en zeer hard is. Door buitengebruik kan de rode gloed van het teakhout verdwijnen, het hout zal een wat grijzere kleur verkrijgen, dit noemen we vergrijzen. Om de kleur van het hout mooi te houden kun je het allereerst reinigen met een borstel. Om het hout te voeden en opnieuw kleur te geven kun je het na het borstelen licht opschuren en vervolgens opnieuw behandelen met een lak of beits.

EAN: 8720289830939

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo