Santika Tendenza/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig | 7434240834805

Santika Tendenza/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig
De moderne Santika Tendenza dining tuinstoel is een echte eyecatcher in de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is volledig met rope bevlochten en heeft een strak aluminium frame. De tuinstoel is perfect te combineren met de Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
De Santika Tendenza/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Santika Tendenza dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm Eigenschappen Santika Tendenza dining tuinstoel antraciet
De Santika Tendenza dining tuinstoel heeft een antraciet aluminium onderstel wat gepoedercoat is. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel bestendig is tegen alle weersomstandigheden, maar ook dat deze niet kan gaan roesten. De tuinstoel kan het gehele jaar door buiten kan blijven staan. Het zitgedeelte en leuningen zijn gemaakt van rope. Dit is een polyester touw dat ontwikkeld is voor alle weersomstandigheden. De rope draad, die door Tuinmeubelshop wordt aangeboden, is een synthetisch touw en daarmee geheel geschikt voor buitengebruik en onderhoudsarm. Doordat de rope draad in het productieproces optimaal is opgerekt en vervolgens is gespannen in het frame, geeft dit een ongekend zitcomfort en behoudt het zijn veerkracht. De rope is behandeld met een coating, zodat de tuinstoel water- en vuilafstotend is. Dit maakt de tuinstoel dus volledig weerbestendig. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is afritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Zowel het rug- als zitkussen zijn behandeld met een coating waardoor de kussens water- en vuilafstotend zijn.   
Eigenschappen Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm
De Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm is een royale tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft 6-8 zitplaatsen. Het framewerk is uitgevoerd van aluminium en de tuintafel heeft ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Lifestyle Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is antraciet gekleurd. Door de ronde poten is deze tuintafel mooi te combineren met de Santika Tendenza dining tuinstoel antraciet.

EAN: 7434240834805

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo