Platinum Challenger zweefparasol 2.6×3.5m T2 premium (incl. voet en hoes) | 7434220591520

Platinum Challenger zweefparasol 2.6×3.5m T2 premium (incl. voet en hoes)
Eigenschappen Platinum Challenger zweefparasol 2.6×3.5m T2 premium (excl. voet)
De volledig kantelbare Challenger premium T2 parasol is onmisbaar bij je tuin- of loungeset. Het doek is gemaakt van spuncrilyc. Deze water- en vuilafwerende acryl stof is kleurvast en biedt een geweldige uv-bescherming. De mast is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Aan het uiteinde van de balijnen zijn doekspanners aangebracht, zo blijft het parasoldoek mooi, strak 'in model'. Bovenop de parasol bevindt zich een windvanger, zo blijft je parasol stabiel bij matige wind. Samengevat is de Challenger zweefparasol een robuuste en kwalitatief hoogwaardige schaduwbrenger in je tuin. Wij raden een granieten voet aan van tenminste 90 kilogram. Je vindt de Modena granieten voet in ons assortiment.
Eigenschappen Lifestyle Granieten parasolvoet 90 kg 
De Lifestyle Granieten parasolvoet 90 kg is één van de meest duurzame en sterke parasolvoeten in de collectie van Tuinmeubelshop. Voor deze parasolvoet wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in de voet kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de parasol voet erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de parasolvoet volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten parasolvoet staat jouw parasol ook altijd stevig.  Het is mogelijk om de parasolvoet het hele jaar buiten te laten staan. Heb je nog vragen over de parasolvoet of wil je deze in het bekijken? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! 
Eigenschappen Outdoor Cover universele zweefparasolhoes 250 cm x 60/65 cm
Deze ademende parasolhoes is geschikt voor zweefparasols. Er zit een handige stok bij om uw parasolhoes gemakkelijk over te parasol te kunnen plaatsen zonder hierbij een trap te gebruiken. Outdoor Cover parasolhoezen zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Een Outdoor Cover beschermhoes verlengt de levensduur van uw parasol. Outdoor Cover stoffen zijn 100% waterdicht, de naden zijn spatwaterdicht. 
Afmeting: 250 cm x 60/65 cm

EAN: 7434220591520

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo