Lifestyle Seashore/Brighton 140 cm hoek loungeset 5-delig | 7434225572586

Lifestyle Seashore/Brighton 140 cm hoek loungeset 5-delig
Het is heerlijk loungen op dit stijlvolle Lifestyle Seashore hoek loungeset, waarvoor gebruik is gemaakt met teakhout en aluminium. Het Santika Cantik hoek loungeset is ideaal voor de lange zomeravonden. Bovendien is het Santika Cantik hoek loungeset voorzien van goede kwaliteit kussens, wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Seashore/Brighton 140 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:

* 1 x Lifestyle Seashore open bank rechts
* 1 x Lifestyle Seashore open bank links
* 1 x Lifestyle Seashore hoek module
* 1 x Lifestyle Seashore midden module
* 1 x Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm Eigenschappen Lifestyle Seashore hoek loungeset
De Lifestyle Seashore loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Eventueel zijn er armkussen beschikbaar, die aan het einde van de open bank gelegd kunnen worden. Zo kun je ook heerlijk wegdromen in iedere hoek van het loungeset! Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Eigenschappen Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm
De Garden Collections Brighton hoge loungetafel is een robuuste teakhouten tuintafel die prachtig staat op elk terras. De stoere loungetafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen loungesets of loungestoelen. De Garden Collections Brighton tuintafel is gemaakt van teakhout. Hout is een natuurlijk product, wat ervoor zorgt dat elke tuintafel uniek is. De tuintafel is onderhoudsvriendelijk. Je kunt de tuintafel laten vergrijzen of behandelen met een teakprotector waardoor hij meer zijn originele kleur behoudt. In beide gevallen doet dit niks af aan de kwaliteit van de tuintafel. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

EAN: 7434225572586

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo