Lifestyle Seashore/Brighton 140 cm dining loungeset 4-delig | 7423612152197

Lifestyle Seashore/Brighton 140 cm hoek loungeset 4-delig 
Heerlijk ontspannen doe je in de Lifestyle Seashore loungeset. De goedgevulde kussens geven een zeer stevig en prettig zitcomfort. Doordat er een lichte kleur is gebruikt voor de kussens krijgt de hoekbank een frisse uitstraling. Dit wordt nog eens versterkt door de trendy poten onder de hoekbank. De divers gebruikte materialen maken dit loungeset tot een ware blikvanger en kunnen elke tuin naar een hoger niveau brengen. De loungeset is bovendien erg stoer en zeer duurzaam. De teakhouten Garden Collections Brighton dining/lounge tuintafel 140 x 80 cm past goed bij de hoekset en biedt nog meer gebruiksgemak. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan eens in onze winkel langs om dit set te bekijken of neem gerust contact op via mail of chat. Wij helpen je graag!  
De Lifestyle Seashore/Brighton 140 cm hoek loungeset 4-delig bestaat uit: 

* 1 x Lifestyle Seashore open bank links
* 1 x Lifestyle Seashore open bank rechts
* 1 x Lifestyle Seashore hoekmodule
* 1 x Garden Collections Brighton dining/lounge tafel 140 x 80 cm   Eigenschappen Lifestyle Seashore hoek loungeset 
De Lifestyle Seashore loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Eventueel zijn er armkussen beschikbaar, die aan het einde van de open bank gelegd kunnen worden. Zo kun je ook heerlijk wegdromen in iedere hoek van het loungeset! Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. 
Eigenschappen Garden Collections Brighton dining/lounge tuintafel 140 x 80 cm 
De Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm is een robuuste teakhouten tuintafel die prachtig staat op elk terras. De stoere loungetafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen loungesets of loungestoelen. De lounge/dining tuintafel is gemaakt van teakhout. Hout is een natuurlijk product, wat ervoor zorgt dat elke tuintafel uniek is. De tuintafel is onderhoudsvriendelijk. Je kunt de loungetafel laten vergrijzen of behandelen met een teakprotector waardoor hij meer zijn originele kleur behoudt. In beide gevallen doet dit niks af aan de kwaliteit van de tuintafel. Belangrijk om te weten is dat je teakhouten tuinmeubelen beter niet kunt afdekken met een afdekhoes!

EAN: 7423612152197

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo