Lifestyle Lagos/Palazzo hoek loungeset 5-delig | 7423600861872

Lifestyle Lagos/Palazzo hoek loungeset 5-delig
Ben je op zoek naar een stijlvolle moderne loungeset waar je zowel lekker in kunt ontspannen, maar ook heerlijk aan kunt eten? Dan is deze Lifestyle Lagos loungeset in combinatie met de Palazzo verstelbare tafel een aanrader! Deze loungeset is uitgevoerd met extra rijk gevulde zit en rugkussens wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. De bijpassende Palazzo tafel is traploos verstelbaar, zodat je ook heerlijk kunt eten aan deze loungeset. De royale loungetafel is uitgevoerd met grijze polywood planken, wat zorgt voor een stijlvolle combinatie. Bovendien is er ruimte genoeg voor al je hapjes en drankjes!
De Lifestyle Lagos hoek loungeset 5-delig bestaat uit:

* 1 x Lifestyle Lagos open bank links
* 1 x Lifestyle Lagos open bank rechts
* 1 x Lifestyle Lagos hoek module
* 1 x Lifestyle Lagos midden module
* 1 x Lifestyle Palazzo verstelbare loungetafel 140 x 80 cm antraciet Eigenschappen Lifestyle hoek loungeset
De Lagos loungeserie is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Zo is het robuuste frame werk gemaakt van 100%  aluminium. Doordat aluminium niet kan roesten, is dit meubel geschikt tegen alle weersomstandigheden en kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is aluminium relatief licht van gewicht, waardoor het loungeset gemakkelijk te verplaatsen is. Bovendien is de loungebank voorzien van een 2-laagse poedercoating, wat zorgt voor een sterke beschermlaag op het aluminium. De loungeset is voorzien van extra dik gevulde zit en rugkussens. De kussenhoezen zijn gemaakt van 100% polyester, waardoor het materiaal volledig weersbestendig is. Bovendien zijn deze behandeld met een water en vuil afstotende coating, wat voor extra bescherming zorgt. Tenslotte zijn de kussens uitritsbaar, mochten ze na verloop van tijd toe zijn aan een wasbeurt. Wij adviseren de kussenhoezen te wassen in koud water, met een handwas. Bij de loungeset worden standaard koppelelementen meegeleverd, waardoor de verschillende onderdelen tegen elkaar te plaatsen zijn. Het aluminium loungeset kan gemakkelijk schoongemaakt worden met een mild sopje en heeft geen verder onderhoud nodig.
Eigenschappen Lifestyle Palazzo lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm verstelbaar
De Lifestyle Palazzzo lounge/dining tafel is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is het frame van de tuintafel gemaakt van aluminium. Dit lichtgewicht materiaal is volledig weersbestendig en kan het gehele jaar door buiten staan. Het tafelblad zijn gemaakt van high concentrated polywood. Dit is een speciale kunststof samenstelling die eveneens volledig weersbestendig is. In het polywood is een houtnerf aangebracht, wat de loungeset een natuurlijke look en feeling geeft. De tafel is traploos verstelbaar door middel van een speciaal gasveer systeem, wat eveneens volledig weersbestendig is.

EAN: 7423600861872

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo