Lifestyle Estancia/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig | 7435147375392

Lifestyle Estancia/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig
Hét hoogtepunt in de Lifestyle collectie: de Estancia dining. Deze fraai ontworpen tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm een moderne en stijlvolle tuinset met een natuurlijke look. De wit-gekleurde tuinstoelen vormen een mooi contrast bij het warme teakhout. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Estancia/Florence 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Lifestyle Estancia dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Estancia dining tuinstoel 
De Lifestyle Estancia dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuinstoel heeft net als de Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Estancia tuinstoel volledig weersbestendig. Bij de Estancia dining tuinstoel wordt standaard een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevordert. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm
De Lifestyle Florence dining tuintafel 260 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. Het frame is net als de Lifestyle Estancia dining tuinstoel van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Florence dining tuintafel 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Florence tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een afdekhoes.

EAN: 7435147375392

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo