Lifestyle Dolphin/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig | 7434240786753

Lifestyle Dolphin/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig
Een absolute topper uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop is deze Lifestyle Dolphin/Yala tuinset. De Lifestyle Yala dining tuintafel heeft een uniek design en kan perfect gecombineerd worden met de Lifestyle Dolphin dining buitenstoel. De eettafel bied plaats aan 4personen. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinmeubelset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op en laat je adviseren.
De Lifestyle Dolphin/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel wit
* 1 x Lifestyle Yala dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Dolphin dining tuinstoel 
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig is. Daardoor is deze tuinstoel kleurvast. De Dolphin tuinstoel is volledig onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De wicker buitenstoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden. 
Eigenschappen Lifestyle Yala dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Yala dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur wit. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Dit materiaal komt ook weer terug in het frame van de buitenstoel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Lifestyle Yala dining tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look en feel van een houten tafelblad krijgt. Deze tuintafel biedt plaats aan 4 personen. De tuintafel kan gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel.

EAN: 7434240786753

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo