Lifestyle Dolphin/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig | 7434230114160

Lifestyle Dolphin/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig 
De Dolphin/Matale tuinset is een moderne eetset waar je lange zomeravonden aan kunt genieten. Door de comfortabele zitting en de meegeleverde kussens bij de Dolphin stoel kan je heerlijk zitten aan de Matale tafel. Het tafelblad van de Matale tafel heeft de Look and Feel van echt hout, maar is gemaakt van polywood. Hierdoor is het onderhoudsvriendelijk, zodat jij lekker kunt genieten van je hapje en je drankje. Het is ook mogelijk om de Dolphin tuinstoel of Matale tuintafel te combineren met andere tuinmeubelen. Kom eens gezellig langs in een van onze megastores en bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op, wij helpen je graag! 
 
De Lifestyle Dolphin/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 
6x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel black-taupe 
1x Lifestyle Matale 240 x 92 cm dining tuintafel 
 
Eigenschappen Lifestyle Dolphin tuinstoel black-taupe 
De Dolphin eetstoel heeft, net als de Matale eettafel, een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op deze buitenstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig is. Daardoor is deze tuinstoel kleurvast. De Dolphin stoel is volledig onderhoudsarm en kan dan ook net als de Matale tafel het gehele jaar buiten blijven staan. De eetstoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.   
Eigenschappen Lifestyle Matale dining tuintafel 240 x 92 cm  
De Lifestyle Matale tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Vandaar dat zowel het onderstel van de Matale tuintafel, als dat van de Dolphin tuinstoel, van dit materiaal gemaakt zijn. Het tafelblad van deze tafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look and feel van een houten tafelblad krijgt. Deze eettafel in de maat 240 x 92 cm biedt met de Dolphin eetstoel plaats aan zes personen. Zowel de tuintafel, als de Dolphin tuinstoel, kan gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel en extra beschermd worden met de Multi Surface protector.

EAN: 7434230114160

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo