Hartman Aruba/Yukon 240 cm verstelbare tuinset 7-delig | 7434225293269

Hartman Aruba/Yukon 240 cm dining tuinset 7-delig
De Hartman Aruba tuinstoel van het merk Hartman in combinatie met de Yukon 240 cm is een parel voor in je tuin. De schitterende tuintafel met HPL blad heeft een moderne uitstraling en in combinatie met de Hartman Aruba tuinstoel is je ultieme tuinset compleet. 
De Hartman Aruba/Yukon 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6x Hartman Aruba verstelbare tuinstoel
* 1x Santika Yukon 240 cm dining tuintafel Eigenschappen Hartman Aruba tuinstoel
De Hartman Aruba verstelbare stoel is het paradepaardje van de Hartman tuinstoelen collectie. Deze verstelbare tuinstoel heeft een perfect zitcomfort door de voorgevormde (ergonomische) rug en zitgedeeltes. Daarnaast is de Hartman Aruba tuinstoel uitgevoerd met een kwalitatief zeer hoogwaardig textileen bespanning 

* Verstelbaar in 5 standen
* Ergonomisch zit en ruggedeelte
* Zeer stevig textileen bespanning Santika Yukon dining tuintafel 240 cm
Deze prachtige Santika Yukon dining tuintafel 240 cm is een zeer robuuste tuintafel binnen het assortiment van Santika Furniture. Deze tuintafel is uitgevoerd met een aluminium frame en een HPL blad. Het blad is een kunststof blad wat samengeperst is en uit meerdere lagen bestaat. Door deze samenstelling is het blad ontzettend sterk, volledig krasvrij en de tuintafel mag het hele jaar door buiten blijven staan. Onder de poten van deze Santika Yukon tuintafel zitten stelschroeven zodat je deze op jouw gewenste hoogte kunt zetten.

EAN: 7434225293269

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo