Hartman Aruba/Concept 180 cm verstelbare tuinset 5-delig | 7434224330354

Hartman Aruba/Concept 180 cm verstelbare tuinset 5-delig
De Hartman Aruba tuinstoel gecombineerd met de Concept tuintafel 220 cm is een schitterende combinatie tuinset. De strakke aluminium verstelbare stoelen gecombineerd met de onderhoudsvrije Concept tuintafel maken het geheel helemaal tot een plaatje. 
De Hartman Aruba/Concept 180 cm verstelbare tuinset bestaat uit:

* 6x Hartman Aruba verstelbare tuinstoel
* 1x Lifestyle Concept tuintafel 180 cm x 100 cm Eigenschappen Hartman Aruba verstelbare tuinstoel
De Hartman Aruba verstelbare tuinstoel is een comfortabele en zeer onderhoudsvriendelijke tuinstoel. Doordat Hartman gebruik maakt van aluminium in combinatie met textileen is onderhoud nauwelijks nodig. De Hartman Aruba tuinstoel is te verstellen in 5 standen en kan makkelijk opgeborgen worden doordat de stoel eenvoudig inklapbaar is. Deze schitterende buitenstoel is te combineren met veel soorten tuintafels. Hieronder zijn een aantal voordelen van de Hartman Aruba tuinstoel omschreven: Onderhoudsvriendelijk Inklapbaar Te verstellen in 5 standen Uitgevoerd met het meest krachtige textileen doek van Hartman
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 180 x 100 cm is een royale en strakke aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel is heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

EAN: 7434224330354

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo