Garden Collections Chicago 3-zits loungebank kubu | 7423610147157

Garden Collections Chicago loungebank 3-zits kubu 
De Garden Collections Chicago relax tuinbank is een royale 3-zits loungebank die op de hoeken ook nog eens traploos verstelbaar is door middel van een gasveersysteem. De comfortabele loungebank is gemaakt van een halfronde wicker vlechtwerkdraad.  De wicker vlechtdraad, in de kleur kubu, geeft de Garden Collections Chicago lounge tuinbank een warme en landelijke uitstraling. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Garden Collections Chicago lounge tuinbank een duurzaam product is. De Garden Collections Chicago lounge bank is mooi te combineren met de geweldige Garden Collections Chicago lounge tuinstoelen. Met deze combinatie creëer je een prachtige loungeset, eventueel met hoge loungetafel, zodat je lekker buiten kunt eten op het terras. Je bent van harte welkom in een van onze megastores, om de Chicago lounge- relaxtuinbank uit te proberen! 
 
Eigenschappen Garden Collections Chicago loungebank 3-zits kubu 
De wicker vlechtwerkdraden van de Garden Collections Chicago lounge tuinbank hebben een ‘mono core’ productieproces ondergaan, wat betekent dat de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. Ook is er onder de relax tuinbank een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. In de hoeken van deze heerlijke bank, zijn gasveren verwerkt, zodat je lekker kunt uitbuiken op je terras of onder de veranda. Door de gasveer is de hoek traploos verstelbaar, zodat je in elke stand kunt zitten of liggen buiten in de zon. 
Het frame van de Garden Collections Chicago lounge tuinbank is van aluminium, dit zorgt ervoor dat de tuinbank licht van gewicht is en weerbestendig. De goedgevulde, antraciet kussens zijn volledig water- en vuil afstotend. Daarnaast zijn de kussens afritsbaar zodat deze eventueel uit te wassen zijn, op een wolwasprogramma.

EAN: 7423610147157

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo