Coco Ralph/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig | 7434249429477

Coco Ralph/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig
Een stoer tuinset met een natuurlijk tintje! Die woorden vatten de Coco/San Francisco 260 cm dining tuinset samen! Door de combinatie van aluminium, teakhout en rope raak je niet uitgekeken op deze tuinset. Aan de Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm is plaats voor 6 tot 8 personen, dus een gezellige spelletjesavond of een ontspannen avondje borrelen is altijd mogelijk. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!
De Coco Ralph/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Coco Ralph dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm Eigenschappen Coco Ralph dining tuinstoel
De Coco Ralph dining tuinstoel is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De stoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als 'scheepstouw', wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de stoel teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk. 
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm
De Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm bestaat uit een massief teak houten tafelblad en een aluminium pootstel. Het aluminium pootstel is volledig gepoedercoat in de kleur antraciet. Dit houdt in dat de lak met een speciale behandeling is aangebracht, wat een sterke bovenlaag vormt. Aluminium is een materiaal wat erg stevig is en niet kan roesten. Hierdoor is het frame volledig weerbestendig. Het bovenblad is gemaakt van massief teakhout. Dit teakhout is afkomstig van maatschappelijk verantwoord bosbeheer uit Indonesië. Teakhout is bovendien een duurzame houtsoort. Het teakhout is behandeld met een greywash, waardoor de kleur van het bovenblad mooi is afgestemd op het pootstel. Wij adviseren om teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een beschermhoes. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

EAN: 7434249429477

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo