Coco Ralph/San Francisco 200 cm dining tuinset 5-delig | 7434237942919

Coco Ralph/San Francisco 200 cm dining tuinset 5-delig
Een stoer tuinset met een natuurlijk tintje! Die woorden vatten de Coco/San Francisco 200 cm dining tuinset samen! Door de combinatie van aluminium, teakhout en rope raak je niet uitgekeken op deze tuinset. Aan de Lifestyle San Francisco dining tuintafel 200 x 100 cm is plaats voor 4 tot 6 personen, dus een gezellige spelletjesavond of een ontspannen avondje borrelen is altijd mogelijk. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!
De Coco Ralph/San Francisco 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Coco Ralph dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 200  x 100 cm Eigenschappen Coco Ralph dining tuinstoel
De Coco Ralph dining tuinstoel is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De stoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als 'scheepstouw', wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de stoel teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk. 
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 200 x 100 cm
De Lifestyle San Francisco dining tuintafel 200 x 100 cm bestaat uit een massief teakhouten blad en een aluminium pootstel.  Het aluminium pootstel is voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet. Bij het poedercoaten wordt er onder extreme hitte een extra beschermlaag op het aluminium aangebracht. De voordelen van aluminium is dat het erg stevig is, licht van gewicht en niet kan roesten. Dit maakt het tot een weerbestendig materiaal dat ideaal is om bij tuinmeubelen te gebruiken. Het tafelblad is gemaakt van massief teakhout. Dit teakhout is afkomstig van maatschappelijk verantwoord bosbeheer uit Indonesië en is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Dit houdt in dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een greywash, waardoor de kleur van het bovenblad mooi is afgestemd op het pootstel. Wij adviseren om teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een beschermhoes. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

EAN: 7434237942919

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo