Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig | 7434219920966

Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig
Ben jij op zoek naar een hoek loungeset met een heerlijk comfort en een moderne uitstraling? Dan is de Coco Ralph hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Rimini loungetafels van 75 en 60 cm wat voor jou. Doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen, zoals teakhout, aluminium en rope, raak je nooit uitgekeken op jouw loungeset. De loungeset heeft plaats voor 5 personen. Door de eigentijdse uitstraling van de loungeset kun je deze gemakkelijk combineren in verschillende soorten tuinen, veranda's en overkappingen. Heb je nog vragen over de Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset? Neem dan eens contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag aan de loungeset die het beste bij jou past!
De Coco Ralph/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:

* 1 x Coco Ralph open bank rechts
* 1 x Coco Ralph open bank links
* 1 x Coco Ralph hoek module
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm rond
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 60 cm rond Eigenschappen Coco Ralph hoek loungeset
De Coco Ralph loungeserie is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De loungeset is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als 'scheepstouw', wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de loungeset teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel 75 en 60 cm rond
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.

EAN: 7434219920966

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo