Coco Olivine/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig | 7434256126154

Coco Olivine/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig  
Zoek jij een modern tuinset waaraan je heerlijk aan kunt eten? Dan is de Coco Olivine tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Matale dining tafel aan te bevelen! De kleur van de Olivine eetstoel past mooi bij de strakke uitstraling van de tuintafel. Het is ook mogelijk om je eigen eetset samen te stellen in een van de megastores of door ons online te benaderen.  
Het Coco Olivine/Lifestyle Matale 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x Coco Olivine dining tuinstoel  
1 x Lifestyle Matale dining tuintafel 240 x 92 cm 
Eigenschappen Coco Olivine dining tuinstoel
De Coco Olivine tuinstoel bestaat uit een aluminium gepoedercoat onderstel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten. Ook is de tuinstoel hierdoor licht van gewichten is dus gemakkelijk te verplaatsen is. Ook de tafel, de Lifestyle Matale tafel, is van hoogwaardig aluminium gemaakt. De kuip van de tuinstoel is gemaakt van een breed wicker, dit zorgt voor een erg prettig zitcomfort en een mooie landelijke robuuste uitstraling. De tuinstoelen worden geleverd met een zitkussen. Dit kussen is behandeld met een coating wat het kussen water- en vuilafstotend maakt. 
Eigenschappen Lifestyle Matale dining tuintafel 240 x 92 cm  
De Lifestyle Matale dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Lifestyle Matale dining tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look and feel van een houten tafelblad krijgt. Deze tuintafel in de maat 240 x 92 cm biedt met de Coco Olivine tuinstoelen plaats aan 6 personen. De tuintafel kan gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel en extra beschermd worden met de Multi Surface protector.

EAN: 7434256126154

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo