Coco Leonardo/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig | 7434237646626

Coco Leonardo/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig
Comfortabel genieten van een zomerse avond met een hapje en drankje? Dat kun je heerlijk doen in de gezellige Coco Leonardo dining tuinstoelen in combinatie met de Lifestyle Matale dining tuintafel. De Coco Leonardo/Matale eetset heeft plaats voor zes personen. Wil je de stoel of juist de tafel combineren met andere tuinmeubelen? Geen probleem, met onze grote collectie tuinmeubelen vind je vast de combinatie waar jij op zoek naar bent! Wij helpen je hier graag bij zowel online als in een van onze vele megastores.
De Coco Leonardo/Matale 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel black
* 1 x Lifestyle Matale dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel
De Coco Leonardo dining stoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De wicker tuinstoel is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat het vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. Ook bij de Matale tafel is er gebruik gemaakt van aluminium, waardoor de complete set roestvrij is. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo dining tuinstoel is, net als de Lifestyle Matale dining tuintafel 240 x 92 cm, makkelijk schoon te houden met een mild sopje.  
Eigenschappen Lifestyle Matale dining tuintafel 240 x 92 cm  
De Lifestyle Matale dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Lifestyle Matale dining tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look and feel van een houten tafelblad krijgt. Deze tuintafel in de maat 240 x 92 cm biedt met de Coco Leonardo tuinstoel plaats aan 6 personen. De tuintafel kan gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel en extra beschermd worden met de Multi Surface protector.

EAN: 7434237646626

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo