Coco Leonardo/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig | 7434228943918

Coco Leonardo/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig
De Coco Leonardo/Graniet dining tuinset is één van onze favorieten. De Coco Leonardo dining tuinstoel heeft een vintage look en een heerlijk zitcomfort. Deze trendy tuinstoel past perfect bij de granieten tuintafel van het merk Garden Collections. De robuuste tuintafel heeft een unieke ronde vorm van 120 cm doorsnede en geheel onderhoudsvrij. Een prachtig, duurzaam tuinset dat past in elke achtertuin en terras! Wil je deze tuinset in het echt bekijken of liever zelf je tuinset samenstellen uit onze ruime collectie tuinmeubelen? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder!
De Coco Leonardo/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black
* 1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel 120 cm rond Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel
De Coco Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de Leonardo dining tuinstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling. De Coco Leonardo dining tuinstoel kan, net als de Garden Collections Granieten dining tuintafel 120 cm rond, het gehele jaar buiten blijven staan. 
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel rond 120 cm 
De Garden Collections Granieten dining tuintafel rond 120 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuintafel is geschikt voor 4 personen en sluit mooi aan bij de Coco Leonardo dining tuinstoel off black. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat deze ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en de tuintafel dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

EAN: 7434228943918

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo