Coco Lanai/Pacific 45/60 stoel-bank loungeset 5-delig | 7423607786796

Coco Lanai/Pacific 45/60 stoel-bank loungeset 5-delig
De Coco Lanai loungeset volgt de acturele trend door antraciet kleurig aluminium te combineren met een stoere natuurlijke wickerdraad.  Op deze manier ontstaat een moderne loungeset met een natuurlijke uitstraling.  De loungeset bestaat uit 2 royale loungestoelen, een twee persoons loungebank en een tweetal Pacific loungetafel in de maten 45 en 60 cm.  Dit zijn twee een fraaie ronde aluminium loungetafel die mooi bij de loungeset passen. De hoogte van de twee tafels verschilt, zodat je ze op een speelse manier over elkaar kunt schuiven. Het aluminium bovenblad is bovendien erg praktisch in het gebruik. De populaire loungeserie is bovendien uitgevoerd met rijk gevulde zit en rugkussens, wat zorgt voor een geweldig zitcomfort. Met de fraaie vormgeving past Ewa loungeset uitstekend op ieder terras. Wil je meer weten over dit Coco Lani hoek loungeset? Neem dan contact met ons op via chat, mail of telefoon, of bezoek 1 van onze megastores.
 De Coco Lanai loungeset bestaat uit:
1x Coco Lanai 2-zits lounge bank 2x Coco Lanai loungestoel 1 x Coco Pacific lounge tafel 45 cm 1 x Coco Pacific lounge tafel 60 cm Eigenschappen Coco Lanai loungeset (2 zits bank, 2x Loungechair)
Het Coco Lanai loungeset bestaat uit een combinatie van wicker en aluminium. Het frame van het loungeset is gemaakt van antraciet aluminium, wat een poedercoating heeft. Deze duurzame poedercoat beschermingslaag is tijdens het productieproces met behulp van hitte, ook wel een elektrostatisch proces genoemd. Dit zorgt ervoor dat het aluminium niet gaat roesten en dat dit loungeset dus het hele jaar buiten kan blijven staan.
De grove draden waar de arm- en rugleuning zijn vormgegeven zijn gemaakt van wicker. Ook dit is een kunststof soort wat tegen alle weersomstandigheden bestand is. Het wicker is een ronde grove draad en is tot de kern toe gekleurd. Dit houdt in dat de wicker zijn originele kleur behoudt, ook als dit wat lichte beschadigingen op loopt. Er verschijnt dan geen wit plekje op het wicker maar de originele kleur van het wicker.
Ook de kussens van dit loungeset zijn gemaakt van speciale outdoor stof. Daarnaast zijn deze ook afritsbaar waardoor je ze altijd uit kunt wassen als dat nodig is. De kussens zijn tijdens de productie behandeld met een coating waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. Ook zijn de kussens goed gevuld met hoogwaardige vulling waardoor je urenlang lekker op dit loungeset kunt genieten!
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 45 cm/ 60 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De twee tafels verschillen in hoogte, waardoor de kleine versie gedeeltelijk onder de grote tafel geschoven kan worden. Dit geeft een origineel en speels effect.

EAN: 7423607786796

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo