Coco Dalice/Pacific 60 cm hoek loungeset 4-delig | 7434222438410

Coco Dalice/Pacific 60 cm hoek loungeset 4-delig
Het zonnetje in elke achtertuin creeër je met de Coco Dalice Montana loungeset, in de kleur antraciet. De moderne loungeset heeft niet alleen een fraai design, maar ook een uitstekend zitcomfort. Dit komt grotendeels door de rijk gevulde zit- en rugkussens, die met een fraaie stof zijn uitgevoerd. Meer weten over de Coco Dalice loungeset of hem gewoon even uitproberen? Kom gerust langs bij een van onze Megastores. Met twaalf vestigingen zijn we altijd bij jou in de buurt te vinden. Wij hebben alvast de koffie en thee klaargezet!
De Coco Dalice/Pacific 60 hoek loungeset 4-delig bestaat uit:

* 1 x Coco Dalice open bank links
* 1 x Coco Dalice open bank rechts
* 1 x Coco Coco Dalice hoek module
* 1 x Lifestyle Pacific lounge tuintafel 60 cm ø Eigenschappen Coco Dalice hoek loungeset 3-delig 
De Coco Dalice hoek loungeset 3-delig heeft een toonaangevend design en staat garant voor uitstekende kwaliteit. De hoek loungeset heeft een aluminium frame dat is gepoedercoat in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Dit wordt verhit in een oven en de warmte zorgt ervoor dat de poederdeeltjes eerst vloeibaar, dan stroperig en uiteindelijk uitgehard worden tot een mooie en zeer duurzame coating. Aluminium is een populair materiaal om te gebruiken in de tuinmeubelbranche. Het aluminium is erg stevig, licht van gewicht en kan niet roesten. Dit maakt het tot hét perfecte materiaal voor tuinmeubelen. Het frame van de Coco Dalice hoek loungeset is omspannen met rope. Dit is een relatief nieuw en zeer trendy materiaal. Samen met de loungetafel Pacific zorgt het voor een eigentijdse look én een goed zitcomfort. Rope is van origine touw wat o.a. bergbeklimmers gebruiken in hun uitrusting. Het is een zeer sterke en weerbestendige draad. De Coco Dalice hoek loungeset is voorzien van een zit- en rugkussens. De loungeset is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag! 
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 60 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van aluminium met een poedercoating. Door de poedercoating is de loungetafel kras- en weersbestendig. De loungetafel is onderhoudsvrij en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De Coco Pacific loungetafel is beschikbaar in drie verschillende maten en kan prachtig gecombineerd worden met de Dalice hoek loungeset. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom snel bij ons langs!

EAN: 7434222438410

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo