Beliani XXL – Kussenovertrek-Grijs-Polyester | 4251682234054

Kussenslopen voor loungeset XXL in grijs. Met een extra set kussenslopen verander je snel het uiterlijk van je tuinmeubelen. Deze set is afgestemd op zit- en rugkussens voor de XXL tuinset. Alle kussenslopen zijn gemaakt van hoogwaardig grijs polyester met een speciale coating die beschermt tegen vuil en vocht. Ze zijn bestand tegen UV-straling en dankzij de verborgen ritssluiting kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd om te wassen.
Details:
Producttype: Kussenovertrek
Stijl: Modern
Kleur: Grijs
Soort materiaal: Stof
Hoofdmateriaal: Polyester
Material Composition: 100% polyester
Vorm: Rechthoek
Patroon: Monochroom
Aanbevolen voor: Tuinmeubels

Afmetingen:
Diepte: 65/65/35/35/35/65/64 cm
Breedte: 120/100/58/60/50/60/64 cm
Hoogte: 10 cm
Gewicht: 5 kg

Aanbod omvat: 1 x Kussenhoezenset, Niet inbegrepen: kussens

Belangrijkste eigenschappen: Trendy design en kleur, Hoogwaardig materiaal, Lange levensduur, UV-bestendigheidsklasse 5 (ISO 105-B02), Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk, Verwijderbare kussenhoezen

Montageinformatie: Geen montage benodigd
Extra informatie: Voor dit product bieden we een gedetailleerd onderhoudsboek aan om ervoor te zorgen dat het meubilair er zo lang mogelijk goed uit blijft zien. Bekijk de onderhoudsinstructies en tips om goed voor je nieuwe product te kunnen zorgen – je vindt deze bij de montagehandleiding van het product op onze website.
Tekst weerstand: Licht waterafstotend waardoor je ze gemakkelijk buiten kan gebruiken, en buiten kan houden ondanks regen en vochtigheid. Wanneer het niet mogelijk is om binnen te zetten wanneer deze niet wordt gebruikt, raden we aan om een hoes te gebruiken. Het langdurig blootstellen van meubels en accessoires aan vocht kan schade veroorzaken.

EAN: 4251682234054

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo