Beliani VALSORDA – Buitenkussen-Grijs-Polyester | 4255664841483

Set van 2 sierkussens voor in de tuin. Ervaar de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit met onze outdoor kussenset. Elk kussen heeft een chique geometrische print op de voorkant en een effen kleur op de achterkant, perfect om je loungeset in de tuin een nieuwe look te geven. De kussens zijn gemaakt van waterdicht materiaal en beloven duurzaam comfort en weerstand tegen gematigde weersomstandigheden.
Details:
Producttype: Buitenkussen
Stijl: Modern
Kleur: Grijs
Kap: Lichtgrijs
Soort materiaal: Stof
Hoofdmateriaal: Polyester
Materiaal vulling: Polyester
Material Composition: 100% polyester
Vorm: Rond
Patroon: Geometrisch patroon

Afmetingen:
Diepte: 40 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 10 cm
Gewicht vulling: 280 kg
Gewicht: 0.4 kg

Aanbod omvat: 2 x Buitenkussen

Belangrijkste eigenschappen: Modern design, Gezellige uitstraling, Geschikt voor binnen- en buitengebruik, Onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal, Hoge kwaliteit, UV-bestendigheidsklasse 5 (ISO 105-B02)

Extra informatie: Het kussen is vacuum verpakt voor transport. Haal het kussen uit de verpakking en laat het 24 uur rusten voordat het zijn uiteindelijke dichtheid behaald.
Tekst weerstand: Dit product is waterbestendig: het zal geen beschadigingen oplopen bij blootstelling aan regen of contact met andere vloeistoffen. Je kunt dit product buitenshuis gebruiken. Ook tijdens regen of hoge luchtvochtigheid.
Weerstand: Waterbestendig

EAN: 4255664841483

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo