Beliani MAESTRO – Kussenovertrek-Wit-Polyester | 4251682259408

Praktische set extra kussenhozen in crèmewit. Met een praktische, extra set kussenslopen ben je altijd flexibel en kan je je loungemeubels een frisse uitstraling geven met een andere kleur van de kussens en kussens. Hiermee zijn je kussens ook altijd klaar voor gebruik, ook als de andere hoezen in de was zitten. Deze set kussenhoezen in crèmewit past bij de basisversie van de loungeset.
Details:
Producttype: Kussenovertrek
Stijl: Modern
Kleur: Wit
Kap: Gebroken wit
Soort materiaal: Stof
Hoofdmateriaal: Polyester
Material Composition: 100% polyester
Vorm: Rechthoek
Patroon: Monochroom
Aanbevolen voor: Tuinmeubels

Afmetingen:
Diepte: 40/40/60/75/75 cm
Breedte: 55/70/75/75/120 cm
Hoogte: 9 cm
Gewicht: 3 kg

Aanbod omvat: 1 x Kussenhoezenset, Niet inbegrepen: kussens

Belangrijkste eigenschappen: Hoogwaardig materiaal, Speciaal gemaakt voor gebruik buitenshuis, UV-bestendigheidsklasse 6 (ISO 105-B02), Duurzaam, Kussenhoezen met verborgen naden en ritsen

Montageinformatie: Geen montage benodigd
Extra informatie: Langdurig contact met water kan verkleuring en vervorming veroorzaken. , Langdurig contact met water kan ervoor zorgen dat de kleur afgeeft, of dat er verkleuringen of vlekken ontstaan. Niet blootstellen aan overtollig vocht.
Tekst weerstand: Dit artikel bestaat uit stoffen met een verbeterde UV-bestendigheid in vergelijking met standaardstoffen, wat betekent dat de kleuren langer meegaan. We raden echter aan om het product afgedekt op te bergen als je het niet gebruikt, zodat het zo lang mogelijk meegaat.
Weerstand: UV-bestendig

EAN: 4251682259408

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo