Beliani AVOLA – Kussenovertrek-Grijs-Polyester | 4251682224000

Kussenset voor loungeset . Met deze extra set kussenhoezen kun je de look van je tuinbank opfrissen. De perfect passende hoezen bedekken zowel het zitvlak als de rugleuning en zorgen voor extra comfort. De hoezen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en bleken niet door UV-straling. Dankzij de verborgen ritsen zijn de onderhoudsvriendelijke hoezen afneembaar en wasbaar.
Details:
Producttype: Kussenovertrek
Kleur: Grijs
Kap: Donkergrijs
Soort materiaal: Stof
Hoofdmateriaal: Polyester
Material Composition: 100% polyester
Vorm: Rechthoek
Patroon: Monochroom
Aanbevolen voor: Tuinmeubels

Afmetingen:
Diepte: 64/64/38/38 cm
Breedte: 57/67/64/49 cm
Hoogte: 10 cm
Gewicht: 2 kg

Aanbod omvat: 1 x Kussenhoezenset, Niet inbegrepen: kussens

Belangrijkste eigenschappen: Warme, elegante kleur, Hoogwaardig materiaal, UV-bestendigheidsklasse 5 (ISO 105-B02), Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk

Montageinformatie: Geen montage benodigd
Extra informatie: Als je in het verleden een tuinmeubelset van ons hebt gekocht en nu een extra set kussenslopen wilt aanschaffen, houd er dan rekening mee dat er mogelijk kleurverschillen kunnen zijn tussen de producten. Neem contact op met onze klantenservice om ervoor te zorgen dat je bijpassende covers krijgt.
Tekst weerstand: Licht waterafstotend waardoor je ze gemakkelijk buiten kan gebruiken, en buiten kan houden ondanks regen en vochtigheid. Wanneer het niet mogelijk is om binnen te zetten wanneer deze niet wordt gebruikt, raden we aan om een hoes te gebruiken. Het langdurig blootstellen van meubels en accessoires aan vocht kan schade veroorzaken.
Weerstand: Spat- / vochtbestendig

EAN: 4251682224000

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo