Beliani ASTAKOS – Buitenkussen-Geel-Polyester | 4251682250740

Vrolijke tuinkussen in een geel patroon . Decoreer jouw tuinmeubelen met deze stijlvolle en elegante set kussens. Ze zijn gemaakt van duurzame en zachte stof waardoor de kussens UV-bestendig zijn. De hoezen kunnen worden verwijderd voor een goede reiniging. Het universele ontwerp maakt ze een perfecte aanvulling op bijna alle buitenmeubelsets. Leg ze op je loungeset en voeg wat decoraties toe, zodat je tuin een gezelligere en levendigere plek wordt.
Details:
Producttype: Buitenkussen
Stijl: Modern
Kleur: Geel
Soort materiaal: Stof
Hoofdmateriaal: Polyester
Materiaal vulling: Polyester
Material Composition: 100% polyester
Vorm: Rechthoek
Patroon: Geometrisch patroon

Afmetingen:
Diepte: 70 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 8 cm
Gewicht vulling: 850 kg
Gewicht: 1.6 kg

Aanbod omvat: 2 x Buitenkussen

Belangrijkste eigenschappen: Gezellige uitstraling, Een unieke eye-catcher, Speciaal gemaakt voor gebruik buitenshuis, Onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal, UV-bestendigheidsklasse 5 (ISO 105-B02), Verwijderbaar en wasbaar materiaal

Montageinformatie: Geen montage benodigd
Extra informatie: Het kussen is vacuum verpakt voor transport. Haal het kussen uit de verpakking en laat het 24 uur rusten voordat het zijn uiteindelijke dichtheid behaald.
Tekst weerstand: Licht waterafstotend waardoor je ze gemakkelijk buiten kan gebruiken, en buiten kan houden ondanks regen en vochtigheid. Wanneer het niet mogelijk is om binnen te zetten wanneer deze niet wordt gebruikt, raden we aan om een hoes te gebruiken. Het langdurig blootstellen van meubels en accessoires aan vocht kan schade veroorzaken.
Weerstand: Spat- / vochtbestendig

EAN: 4251682250740

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo