4 Seasons Outdoor Capitol/Lifestyle Riviera 140 cm dining loungeset 4-delig | 7434225913952

4 Seasons Outdoor Capitol/Lifestyle Riviera 140 cm dining loungeset 4-delig
Ben je op zoek naar een hoek loungeset waar je ook makkelijk in kan genieten van een hapje of een borrel? Dan is de 4 Seasons Outdoor Capitol/Lifestyle Riviera 140 cm dining loungeset 4-delig een goede optie! De hoek loungeset heeft vijf zitplaatsten en wordt in deze combinatie geleverd met de Lifestyle Riviera dining tuintafel. De strakke loungeset sluit goed aan bij verscheidene tuinstijlen. Ben je benieuwd? Kom dan langs in één van onze Tuinmeubelshop Megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder!
4 Seasons Outdoor Capitol/Lifestyle Riviera 140 cm dining loungeset 4-delig bestaat uit: 

* 1 x 4 Seasons Outdoor Capitol modular 2 seater bench R arm with 4 cushions
* 1 x 4 Seasons Outdoor Capitol modular 2 seater bench L arm with 4 cushions
* 1 x 4 Seasons Outdoor Capitol modular corner with 3 cushions
* 1 x Lifestyle Riviera lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm Eigenschapen 4 Seasons Outdoor Capitol loungeserie
De Capitol loungeserie van het merk 4 Seasons Outdoor, heeft een ruim ontwerp met een aantal opvallende kenmerken. Zo bestaat de hoek loungeset uit een dik aluminium frame met subtiele teak armleuningen. Naast dat aluminium erg sterk en duurzaam is, heeft het ook weersbestendige eigenschappen. Waarbij het alluminium frame in alle weersomstandigehden buiten kan blijven staan, en bestand is tegen roets! De hoek loungeset is voorzien van dikke all weather kussens. De kussenhoezen zijn van Olefin materiaal, dit is een stof die waterafstotend en tegelijkertijd ook ademend is.  De tuinkussens zijn gevuld met hoogwaardige materialen zoals: Dracon en Quick dry foam.  Welke naast het lekkere comfort ook op langere termijn meegaan. Voor het ultieme loungegevoel combineer je de 4 Seasons Outdoor Capitol hoek loungeset, met andere tuinmeubelen uit de 4 Seasons Outdoor Capitol loungeserie. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
Eigenschappen Lifestyle Riviera lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm
De Lifestyle Riviera lounge/ dining tuintafek 140 x 80 cm is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het pootstel is gemaakt van 100% aluminium en voorzien van een sterke poedercoating in de kleur antraciet. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weersbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan. Het bovenblad is van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort dat tegen weersinvloeden kan. Wel zal het hout gaan vergrijzen en lichte haarscheurtjes vertonen. Dit geeft het teakhout dan ook zijn natuurlijke charme. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungetafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

EAN: 7434225913952

PRIJS BEKIJKEN

Loungeset123.nl
Logo