Garden Collections Orlando/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig
Op zoek naar een onderhoudsvrije tuinset? Dan is de Orlando/Graniet tuinset echt iets voor jou. De landelijke Orlando dining tuinstoelen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een heerlijke zit. De tuinstoel is voorzien van zowel een zit- als een rugkussen, wat het zitcomfort vergroot. Gecombineerd met een granieten tuintafel is de tuinset echt een plaatje en staat mooi in elke tuin. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De tuinset Garden Collections Orlando/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:
8 x Garden Collections Orlando dining tuinstoel antraciet
1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 300 x 100 cm
Eigenschappen Garden Collections Orlando dining tuinstoel grijs-antraciet 
De Orlando dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel collectie van Tuinmeubelshop. De Orlando dining tuinstoel grijs-antraciet is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur grijs-antraciet, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Orlando dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het rugkussen is mooi gemaakt in het model van de rugleuning. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 300 x 100 cm 
De Garden Collections granieten dining tuintafel rechthoek 300 x 100 cm is één van de meeste duurzame en sterke tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 8 tot 10 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel en zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adsvieren je hier graag over!

Prijs: 1649.00 (klik hier voor meer informatie)